Information


PERNILLE HARDER CAMP DAYS 2018 -  afholdes den 16., 17. og 18. juli


Kom helt tæt på Pernille Harder og få en dag med en masse træning og indblik i mit liv som professionel fodboldspiller, hvor det mentale aspekt også har en stor betydning. 

I år kommer Pernille Harder Camp Days rundt i landet. Efter en del forespørgsler har vi i år valgt at afholde tre camp dage, én på Sjælland, én på Fyn og én i Jylland. På den måde håber vi, at give fodboldglade piger i hele landet mulighed for at kunne deltage. Der vil være 30 pladser på hver af de tre camp dage. I år vil det være for piger i alderen 11-14 år ( årgang 04-07). 

Mandag d. 16. juli afholdes Pernille Harder Camp Day på Sjælland i samarbejde med Ballerup-Skovlunde Fodbold (BSF).

Tirsdag d. 17. juli kommer vi til Fyn. Her vil vi afholde Pernille Harder Camp Day i samarbejde med Team Odense Q ved Marienlystcentret.  

Onsdag d. 18. juli ender vi i Jylland, hvor Pernille Harder Camp Days afholdes i samarbejde med ISI Idrætsefterskole og Sportstar College. 

Udover masser af fodbold får du også rig lejlighed til at møde andre piger, der brænder mindst lige så meget for fodbold, som du gør.

Camp dagene har jeg arrangeret i samarbejde med super dygtige partnere: ISI Idrætsefterskole, Sportstar College Ikast, Sport24, Puma og Carsten Oldengaard - mental træning der virker.

Hvis du har spørgsmål kan du kontakte os HER

 
 

 

Mere information omkring tilmelding mm. kommer snart.