Pernille Harder varmer op til sommeren fodbold camp med “trænerjob” i Linköpings FC’s fadderprojekt.

Alle spillere i Linköpings FC har fået tildelt 5 hold i Linköpings Regionen, som de er specielt tilknyttet til. Her skal spillerne blandt andet ud og træne holdene 2 gange om året. Pernille træner 3 forskellige aldersgrupper (06’er – 05’er , 04’er – 02’er og 97’er):

“Det er et super projekt LFC har gang i. Siden vi startede med dette projekt er antallet af pigespillere øget med 23% i Linköpings Regionen og antallet af hold i projektet er øget fra 80 til 102 hold.”

Pernille bruger blandt andet disse træninger som forberedelse til sommerens camp, hvor hun sammen med 2 andre trænere skal dele hendes erfaringer til 24 fodboldglade piger:

“Jeg synes det er super hyggeligt at komme ud og træne pigerne. Jeg skal tage alt det med mig fra disse træninger til sommerens camp. Jeg glæder mig helt vildt til at dele mine hidtidige erfaringer fra min karriere som fodboldspiller og nu også de erfaringer jeg har fået som træner i dette projekt.”

Pernille Harder Football Camp afholdes fra d. 25. – 27- juli 2016.

Se beskrivelse af samarbejdspartnere til Pernille Harder Football Camp her

Se program til Pernille Harder Football Camp her