Samarbejdspartnere til Pernille Harder Football Camp 2016

Pernille Harder Football Camp løber af stablen fra den 25. – 27. juli 2016. Det er første gang campen skal afholdes og det er med store forventninger, at teamet bag går ind til den. Formålet med denne camp er bl.a.  at inspirere pigerne til at vælge en fremtid, hvor fodbold har en stor betydning, som den har for idemager og cheftræneren på campen Pernille Harder:

“Idéen med campen kom ud fra, at jeg tit får forespørgsler om at komme ud til pigehold for at holde en træning eller lave foredrag mm. Desværre er jeg normalt ikke hjemme i så lang tid af gangen, og har derfor ikke tiden til det. Derfor tænkte jeg, at en fodbold camp i min sommerferie jo ville være perfekt. Derudover vil jeg meget gerne sætte mit præg på kvindefodbolden i Danmark og inspirere de unge piger så meget som muligt. Nu starter vi med en camp med 24 pladser, drømmen er selvfølgelig, at dette skal udvikles så jeg kan komme ud til så mange som muligt.”

Pernille Harder Football Camp afholdes i Ikast på henholdsvis  ISI Idrætsefterskole og Sportstar College Ikast-Brande og det er ikke nogen tilfældighed, at det netop er her campen skal afholdes:

“Jeg har selv gået på ISI og min tid på ISI var helt fantastisk. Selve efterskolelivet er en stor oplevelse, men det fede ved ISI er, at der sættes så stor vægt på sportsdelen. Jeg øgede min træningsmængde markant og det havde en stor betydning for min udvikling. Derudover blev jeg inspireret af at se de andre elevers dedikation til deres sport”.

Efter 1 år på ISI, smuttede Pernille Harder over på den anden side af vejen til Sportstar College Ikast-Brande. Her havde hun morgentræning med drengene fra FCM Akademi samtidig med, at hun gik på gymnasiet i Ikast:

“Det var 3 vigtige år for min udvikling. Træningen med drengene har selvfølgelig udviklet mig enorm meget. Jeg brugte meget af min tid på Sportstar College selvom jeg var hjemmeboende. Det var fedt at omgås med så mange dedikerede sportsudøver som vil deres sport 100%. Det er et fantastisk miljø at udvikles i. Faciliteterne på både ISI og Sportstar College er unikke og et sådan miljø vil jeg gerne vise pigerne”.

I løbet af 3-dags campen vil der være et indslag omkring mentaltræning. Her kommer Carsten Oldengaard og giver lidt mentale redskaber til pigerne. Mentale redskaber som Pernille har brugt meget i hendes karriere indtil videre:

“Jeg har arbejdet meget med den mentale del i fodbold. Jeg tror på, at man skal være mentalstærk for at blive en stor fodboldspiller. Jeg har selv brugt Carsten Oldengaard og er derfor meget glad for, at han vil komme og inspirere pigerne. Det bliver rigtig godt.”

Udover de allerede omtalte samarbejdspartnere, vil Puma og Sport24 også være synlige på campen. Puma, som er Pernilles personlige sponsor, skal levere træningstøjet i samarbejde med Sport24:

“De 24 deltagere får hver tildelt en puma tøjpakke som indeholder træningstøj, drikkedunk og en fodbold. Det er dejligt, at Puma og Sport24 vil hjælpe til. Jeg bruger selv Pumas produkter, så jeg ved, at det er kvalitet pigerne kommer til at træne i.”